Serveis

Amb el lloguer del teu hort, tindràs inclòs:

 

Eines

A la part central de les instal·lacions, hi ha un espai on es poden sol·licitar totes les eines que necessiteu per dur a terme les labors al vostre hort. També hi ha una part de venda de recanvis i venda de tot material que necessiteu per cultivar el vostre hort: planter, malla anti-herba, canyes, adobs, etc. A més a més, si en algun moment no podeu atendre el manteniment del vostre hort, nosaltres us oferim el nostre servei.

 

Reg

Cada hort compta amb reg per degoteig, el reg es fa de manera automàtica en funció de les necessitats hídriques de les hortalisses per cada moment del seu cicle. Per fer-ho d'una manera eficient, reguem a les hores de mínima insolació.

 

Malla anti-pedra

La malla anti-pedra us donarà seguretat vers les inclemències del temps. Es tracta d'una estructura robusta de fusta coberta per una malla que deixa penetrar la llum del Sol i la pluja, però impedeix que la pedra faci malbé el vostre hort, alhora que us farà també una mica d'ombra els dies més calorosos de l'estiu.

 

Aparcament

Just a l’entrar a la parcel·la hi ha una gran avinguda amb arbres separats degudament per poder aparcar cadascú el cotxe just al davant del seu hort afavorint la comoditat al moment de carregar les hortalisses.

 

Calendari

Cada temporada té la seva pròpia producció. Per exemple, a la primavera plantarem tomates, pebrots, enciams,.... per collir-ho durant l’estiu i a la tardor serà el temps dels espinacs, la col, el bròquil, l'enciam d’escarola,... per poder-ho recollir durant l’hivern. Cada planta requereix d’unes atencions diferents i d’uns tractaments concrets. De vegades pot coincidir amb més d’una planta i això ens facilita la feina a l’hora de tractar o prevenir alguna plaga, fong...

 

Assessorament

No caldrà ser pagès ni tenir grans nocions del tema si es vol tenir un hort, ja que tindreu disponible assessorament constant per resoldre dubtes o simplement per demanar opinió, consell o el que es requereixi via telèfon, WhatsApp o durant les hores de servei al matí i a la tarda, on hi ha un tècnic disponible per informar dels sistemes de cultiu, la sembra, els trasplantaments i els mètodes de prevenció i/o cura de les plantes hortícoles. També podem dissenyar el vostre hort.